VERHOOG DE LUCHTKWALITEIT IN UW HUIS EN ZORG VOOR ONTSPANNING

Breng een aangename geur in huis en verbeter de luchtkwaliteit met onze collectie aroma diffusers, geurverspreiders en luchtontvochtigers. Voeg etherische olie naar wens toe in de aroma diffuser en verspreid jou lievelingsgeur door huis. Aroma therapie kan bijdragen aan een kalmerende, ontspannende omgeving, wat perfect is voor het verminderen van de stress na een drukke dag. De geurverspreiders bevorderen ook de nachtrust en een harmonieuze geur in huis. Doordat je zelf kunt kiezen welke etherische olie je in de diffuser stopt, kun je genieten van een geur die past bij jou. 

Naast het verspreiden van aromatische geuren, kunnen de aroma diffusers ook worden ingezet als luchtbevochtigers. In dit geval voeg je geen etherische olie toe in de diffuser, maar stop je alleen water in de tank. Het product zal geen geur verspreiden, maar wel bijdragen aan het optimaliseren van de luchtvochtigheid in huis. Verbeteren van luchtvochtigheid in huis kan bijdragen aan het verminderen van klachten als: droge hoest, droge ogen, gebarsten lippen en het verminderen van astma en allergie klachten. Tevens is een te lage luchtvochtigheid ook schadelijk voor houten meubels en vloeren. 

Bekijk hier de gehele indoor collectie

RAMP TUINGEREEDSCHAP, VOOR zowel beginnende als professionele tuiniers

Heeft u altijd uw eigen tuingereedschap bij de hand? Omdat wij voorkeursleverancier zijn van RAMP tuingereedschap, hebben wij een ruim assortiment tuingereedschap. Maak bijvoorbeeld gebruik van het RAMP Combi Systeem, waarbij je een bezem en verschillende soorten harken in combinatie met 1 steel gebruikt. Ook hebben wij een ruim assortiment tuinsproeiers en handsproeiers.

Bekijk hier ons gehele assortiment tuingereedschap