Over Ons

CMRD Warehouse voor goede kwaliteit met een een scherpe prijs. 
CMRD Warehouse streeft ernaar een productaanbod aan te bieden dat bijdraagt aan het levensgeluk van de mens. Door middel van een uitgebreid assortiment proberen wij attractief te blijven voor zowel zakelijke als particuliere klanten. CMRD Warehouse streeft ernaar en goede service aan te bieden, zodat de klant op ieder gewenst moment weet waar die aan toe is. 

Unieke kwaliteitsproducten
De inkopers van CMRD Warehouse zijn constant opzoek naar unieke, kwalitatieve producten voor een scherpe prijs. In april 2023 zijn ze bijvoorbeeld in Azië geweest om verschillende fabrieken en leveranciers op te zoeken. Hier zijn kwaliteitsaudits uitgevoerd en is er gekeken hoe de arbeidsomstandigheden in de fabrieken waren. Tevens is er gekeken hoe de producten getest worden. Naast Azië haalt CMRD ook producten uit Europa. De inkopers staan nauw in contact met de leveranciers en af en toe een bezoek aan de leveranciers hoort hierbij.

Om unieke producten te kunnen blijven aanbieden en mee te gaan met de snel veranderende tijd gaan de inkopers van CMRD Warehouse ook met enige regelmaat naar beurzen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends & ontwikkelingen. Door hier tijdig op in te spelen blijft het assortiment interessant voor een ieder. 

Heeft u vragen over de werkwijze van CMRD of de inkoopmethodiek? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag hoe dit bij ons in zijn werk gaat. 

Voor een mooiere inrichting en een leuker buitenleven
Zorgen voor een leefomgeving van hoge kwaliteit? Dat doen wij bij CMRD Warehouse. Van fraaie buitenverlichting op zonne-energie tot stralende ledgordijnen voor meer sfeer in je huis. Bij onze productselectie focussen wij ook op de uitstraling van onze producten, het oog wil immers ook wat. Kwaliteit en uitstraling zijn voor ons kernwoorden die in ons productaanbod terugkomen. Het vergemakkelijken en opfleuren van de dagelijkse bezigheden is ons streven.

Eigen warehouse
Zoals onze bedrijfsnaam al doet vermoeden, hebben wij ons eigen warehouse. Door het gehele logistieke inpak proces in eigen handen te hebben, kunnen wij veelal snel achterhalen waar het fout gaat en kunnen wij processen optimaliseren. In ons eigen warehouse hebben we alle artikelen die te koop staan op voorraad liggen, waardoor het zo snel mogelijk bij onze klanten bezorgd kan worden. De magazijn medewerkers pakken uw bestellingen zo zorgvuldig mogelijk in, zodat schade door transport tot het minimum beperkt wordt. 

Gratis verzending vanaf 25 euro
CMRD Warehouse is gevestigd in Nederland en zorgt voor een gratis verzending van jouw bestelling vanaf €25,-. Daarnaast leveren wij onze producten ook in België. Op onze checkout pagina ziet u de bezorgkosten staan voor een verzending naar België.

Snelle levering bij CMRD Warehouse
Bestelt u voor 15:00 uur? CMRD Warehouse streeft dan naar een verzending op dezelfde dag. U kunt uw bestelling dan de eerstvolgende werkdag verwachten. Komt er onverhoopt toch iets tussen? Dan krijgt u van ons een update met een nieuwe verwachte bezorgdatum.

Aansprakelijkheid
Protect at Home, CMRD Warehouse of een van de onderliggende merken zijn nooit aansprakelijk voor materiële of lichamelijke schade die wordt aangericht door een van de aangeboden producten.

CMRD Warehouse streeft ernaar om binnen 24 uur te antwoorden op uw vragen, zodat het contact zo spoedig mogelijk verloopt. Heeft u vragen of opmerkingen? Laat ze achter op ons contactformulier of stuur een mail naar contact@cmrd.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ook zijn wij telefonisch en via WhatsApp bereikbaar op het volgende telefoonnummer: +31 6 51 76 76 01.