Ruilen en Retourneren

Niet tevreden met je bestelling? Jou tevredenheid is voor CMRD Warehouse belangrijk. Daarom willen wij je zo goed mogelijk helpen, ook als het product niet naar wens is. Op deze pagina kunt je vinden hoe je het artikel ruilt of retourneert. 

Het is mogelijk om je product tot 30 dagen na aflevering te retourneren. Voor retournering maken wij gebruik van een retourportaal, waardoor het retourproces vereenvoudigd is. Vul bij het invullen in, zodat wij bij ontvangst het retour kunnen koppelen aan je order en alle belangrijke gegevens direct voor handen hebben. Hebben wij uw retourzending ontvangen en voldoet het artikel aan de voorwaarden voor retourneren? Dan storten wij uw geld binnen 7 werkdagen op uw rekening.

Retourvoorwaarden:

  • Het product moet in originele verpakking geretourneerd worden
  • Product is ongebruikt en wordt in nieuwstaat geretourneerd
  • Klant stuurt product volledig terug (inclusief alle bijbehorende onderdelen, bijbehorende verpakking en eventuele gebruiksaanwijzing)

 

Het stappenplan voor het retourneren van producten van CMRD Warehouse: LET OP: Enkel voor bestellingen die geplaatst zijn via de webshop, niet via een ander platform.

1. Stop de artikelen die je wilt retourneren terug in de originele verpakking. Zorg ervoor dat het netjes verpakt is en niet kan beschadigen terwijl het retour wordt gestuurd. 

2. Als je het artikel netjes hebt ingepakt ga je naar ons retourportaal en hier kun je de gegevens die wij vragen invullen. 

3. In het retourportaal kun je een verzendprovider selecteren. Afhankelijk van de provider moet je het retourticket printen of wordt deze geprint bij het afleverpunt (dit wordt als vanzelfsprekend aangegeven in het portaal).

4. Lever het pakket in bij een afleverpunt van de verzendprovider die je hebt geselecteerd

5. Na ontvangst retour controleren wij de retourzending. Als alles akkoord is gaan wij over op de gewenste restituering welke u in het portaal hebt aangegeven (geld terugstorten, shop krediet of artikel ruilen). Dit proces kan, na ontvangst van het retourpakket, tot 7 werkdagen duren. 

Mocht u nog vragen hebben over de retourzending, schroom dan niet en neem contact op via contact@cmrd.nl.